Palkittu terveysalan tiimimme sinua varten

Terveys- ja lääkealan viestinnässä ja markkinoinnissa on omat kommervenkkinsä. Me tunnemme ne! Autamme terveys- ja lääkealan asiakkaitamme brändin kirkastuksessa, hyvän asiakaskokemuksen rakentamisessa, digitaalisten kanavien iskuun laittamisessa sekä monikanavaisessa toteutuksessa. Ja aina tietysti sääntöjen mukaan.

figure

Tulevien vuosien aikana sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristö muuttuu merkittävästi. Viestinnän ja markkinoinnin on otettava rohkeita askeleita – kuluttajien mielipiteet vaikuttavat liiketoimintaan ihan eri tavalla kuin ennen, ja brändin merkitys kasvaa. Myös terveysalan markkinointiviestintä siirtyy yhä enemmän kuluttajien suosimiin digitaalisiin ja sosiaalisen median kanaviin.

Yhteistyön alussa varmistamme, että viestintä ja markkinointi tukevat asetettuja tavoitteita, brändi on kirkas ja kaikki kanavat on viritetty täyteen iskuunsa. Keskeisiä painopisteitämme ovat brändin näkyvyyden varmistaminen sekä asiakaslähtöiset, palvelevat sisällöt, jotka ohjaavat kohderyhmiä asiakaspolulla eteenpäin. Lisäksi olemme tarpeen mukaan varmistamassa, että viestintä on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa.

Tarjoamme kattavat viestinnän palvelut kaikkiin kanaviin. Mediaosaamisemme on piste iin päälle.

Myyssä on Suomen menestynein terveysviestinnän tiimi.

Johanna MarkkanenPartneri

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

  • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”