Myy Tietosuojaseloste

Myy on päivittänyt tietosuojakäytäntönsä 25.5.2018.

Myy välittää tietosuojastasi. Lisäksi koemme, että läpinäkyvyys on merkittävä osa tietosuojakäytäntöjämme.

Myy Agency Oy (myöhemmin ”Myy”) noudattaa henkilötietojen käsittelyssä Suomessa voimassa olevaa lainsäädäntöä. Henkilötietoja, kuten nimiä, osoitetietoja, sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita käsitellään pääasiassa asiakassuhteen luoman, sopimukseen perustuvan edun nojalla. Lisäksi teemme suoramarkkinointia yritysasiakkaillemme oikeutetun edun perusteella.

Myy Agency Oy
Kalevankatu 30
00100 Helsinki
info@myy.fi

Mistä tietoja kerätään?

Keräämme tietoja esimerkiksi silloin, kun tilaat uutiskirjeemme, lataat pdf-oppaita, käytät yhteydenottolomakkeitamme tai otat meihin suoraan yhteyttä.

Mitä tietoja kerätään, ja mihin niitä käytetään?

Myy kerää jättämäsi tiedot, kuten etu- ja sukunimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Lisäksi keräämme tiedot tilatuista uutiskirjeistä sekä täytetyt yhteydenottolomakkeet. Keräämme myös edustamasi yrityksen yhteystiedot.

Erilaisissa kampanjaluontoisissa markkinointitoimenpiteissä voimme kerätä myös yksityishenkilöiden nimi-, osoite- ja muita yhteystietoja. Näitä tietoja käytetään kyseisten kampanjoiden toteuttamiseen.

Kerättyjä tietoja käytämme asiakaspalveluun ja viestintään, suoramarkkinointiin, ja näiden toimenpiteiden kohdentamiseen. Niitä hyödynnetään myös analysoinnissa sekä palveluidemme kehittämisessä.

Evästekäytäntömme

Miten tiedot säilytetään?

Tietosi säilytetään ETA:n sisäpuolella. Niitä pääsevät käsittelemään vain ne Myyn työntekijät, joilla on tarve työtehtäviensä vuoksi päästä nimenomaisiin tietoihin käsiksi. Myy noudattaa sisäisiä turvallisuuskäytäntöjä, joilla turvataan tiedot tietomurroilta.

Tietoja saatetaan siirtää kolmansille osapuolille säilytystä varten, tai markkinointia, analytiikkaa sekä mainonnan kohdentamista varten. Yhteistyökumppaneinamme käytämme vain tietosuojan huomioivia, luotettavia tahoja.

Yksittäisiä markkinointikampanjoita varten kerätyt yksityishenkilöiden tiedot säilytetään vain kyseisen kampanjan vaatiman ajan ja tiedot tuhotaan sen jälkeen. Ne voidaan jakaa kolmannen osapuolen kanssa sikäli, kun tämä osapuoli on kampanjan Myyltä tilannut osapuoli.

Miten voit vaikuttaa tietojesi käsittelyyn?

Sinulla on monia oikeuksia henkilötietojesi suhteen.

  • Oikeus saada nähtäväksi
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
  • Oikeus tietojen oikaisuun
  • Oikeus poistaa
  • Oikeus kieltää suoramarkkinointi
  • Oikeus rajoitukseen
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Mikäli sinulla on kysyttävää tiedoistasi, voit ottaa yhteyttä Myyn tietosuojavaltuutettuun, tai suoraan rekisteriselosteessa ilmoitettuun rekisterinpitäjän edustajaan.

Rekisteriselosteet

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

  • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”