Sisältö- ja digimarkkinointi

Tehot irti digi- ja somekanavista

Autamme asiakkaitamme siirtymään seuraavalle tasolle digi- ja some-viestinnässä. Joillekin se voi tarkoittaa nykyisten kanavien tehostamista, toisille taas edistyneempien automaatiopolkujen rakentamista tai uusien kanavien avaamista.

Toteutamme laadukkaat sisällöt kaikkiin formaatteihin ja kanaviin, ja kustannustehokkailla digi- ja somemarkkinoinnin keinoilla saatamme oikean yleisön niiden pariin – unohtamatta hakukonetyötä ja orgaanista löydettävyyttä (SEO). Tiimimme tekee myös ketteriä verkkosivuprojekteja WordPress-alustalle. Fokuksessa on visuaalinen kestävyys, helppo päivitettävyys ja käyttäjälähtöisyys.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme aina ymmärtävät, miten digimarkkinointi toimii ja mitä tavoittelemme. Siksi emme puhu digiä, vaan puhumme sinulle suomea – tai englantia, kuinka vain haluat.

 • icon

  Digistrategia

  Rakennamme yrityksesi kokoisen digistrategian ja tavan edetä askel kerrallaan kohti tehokkaampaa digin hyödyntämistä.

 • icon

  Sisältöstrategia ja -konsepti

  Sisältöstrategiassa määritetään, millaisten teemojen ja sisältöjen kautta brändi tehdään eläväksi ja merkitykselliseksi eri yleisöille juuri heille keskeisissä kanavissa. Keskeinen osa strategiaa on hahmottaa myös sisältöpolut, KPI:t ja mittarit. Sisältöstrategiasta jalostetaan sisältökonsepti, jonka kehystarinan ympärille on helppo ideoida toimenpiteitä eri kanaviin.

 • icon

  Somemarkkinointi

  Tavoitatko somessa varmasti kohderyhmäsi? Ammattitaitoinen markkinointi on sosiaalisessa mediassa onnistumisen a ja o. Autamme asiakkaitamme kohderyhmien luomisessa, kanavien valinnassa ja relevanttien sisältöjen kartoittamisessa. Mittaamme, opimme ja optimoimme taataksemme tuloksia.

 • icon

  Markkinoinnin automaatio

  Tunnemme markkinoinnin automaation mahdollisuudet ja toteutamme liidiputket. Ymmärrämme niin myynnin kuin markkinoinnin kenttää, ja autamme tuomaan yleisösi läpi koko asiakaspolun.

 • icon

  Sisällön tuotanto

  Sisällöt ratkaisevat digitaalisessa maailmassa. Toteutamme ketterästi sisällöt kaikkiin formaatteihin ja ihan kaikkiin kanaviin: mm. artikkelit, videot, graafit, valokuvat, animaatiot, podcastit ja boomerangit.

 • icon

  Asiakasymmärrys

  Puhutteleva sisältö ja tehokas markkinoinnin kohdentaminen vaativat sidosryhmien tuntemista. Asiakasymmärryksessä motiiveja, tarpeita ja käyttäytymistä selvitetään eri lähteistä dataa ja tutkimusta yhdistäen. Työkaluina käytämme muun muassa analytiikkaa, toteutamme virtuaalikeskusteluja ja teemme erityyppisiä haastatteluja ja kyselyjä.

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

 • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”