Strateginen viestintä

Tarvitsetko kokenutta tiimiä strategiseen viestintään?

Olemme riisuneet strategiatyöstä turhat vaiheet pois. Prosessi on huolellinen, mutta ketterä, sillä uskomme yhtä paljon sidosryhmien kuunteluun kuin kokeilun voimaankin. Mittaamme herkeämättä strategian vaikuttavuutta, ja säädämme toimenpiteitä tarvittaessa. Pyrimme aina kustannustehokkuuteen ja aitoon vaikuttavuuteen.

Seniorikonsulttimme auttavat myös vaikuttamisessa, joka on yhä keskeisempi osa yritysten ja yhteisöjen toimintaa. Jos tavoitteenasi on saada aikaan myönteisiä päätöksiä, tai haluat vaikuttaa asenteisiin julkisen keskustelun kautta, mietitään yhdessä, miten saavutamme tavoitteesi parhaiten. Vaikuttamiseen on tänä päivänä tehokkaammat kanavat ja keinot kuin koskaan aikaisemmin.

 • icon

  Brändi Kirkastamo

  Brändi on liima strategian ja asiakaskokemuksen välissä. Brändi Kirkastamossa määritämme, millä tyylillä hommat hoidetaan: mikä on brändin ydin, miten se käyttäytyy ja esiintyy, kenen ja minkä asioiden puolesta se toimii sekä mitä ajatuksia ja toimintaa haluamme sen herättävän. Kirkas brändi on tuloksellisen viestinnän lähtöpiste.

 • icon

  Viestintästrategia

  Viestintästrategiassa kirkastamme, millä tavalla brändi ottaa paikkansa. Mille yleisöille ja mistä teemoista se puhuu, missä kanavissa se vaikuttaa sekä miten asetettuja tavoitteita mitataan. Se on arvokas sotasuunnitelma, joka pelaa keskeistä roolia toiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

 • icon

  Luova konsepti

  Luova konsepti auttaa tekemään viestistäsi erottuvan ja mieleen painuvan. Se puhuttelee oikeaa yleisöä juuri oikealla tavalla. Hyvä konsepti toimii eri kanavissa – ja parhaat päätyvät penkkari-autojen kylkiin.

 • icon

  Kriisiviestintä

  Usko tai älä, mutta kriisi voi tulla myös se kuuluisa kello kaulassa. Ainakin eri skenaarioihin kannattaa varautua ja poikkeustilanteita voi harjoitella. Ja jos kriisi on yllättänyt, me autamme minimoinaan sen vaikutuksia.

 • icon

  Vaikuttajaviestinnän konsepti ja toteutus

  Sanomasi ytimekäs kiteyttäminen ja paketointi puhuttelevaan muotoon varmistaa, että vastaanottaja ymmärtää, muistaa ja kiinnostuu ajatuksistasi. Rakennamme vaikuttajaviestinnän tueksi kehystarinan ja konseptin – visuaalista ilmettä myöten. Autamme toteuttamaan puhuttelevat materiaalit kaikissa formaateissa, laadimme mediasuunnitelman ja otamme puolestasi yhteyttä medioihin tai kävelemme Arkadianmäelle tapaamaan päättäjiä. Tai tarvitseeko viestisi tueksi tutkimuksen? Autamme ketterästi ja kokonaisvaltaisesti.

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

 • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”