Vastuullisuus

Kestävyysraportointi ja vastuullisuusteoista viestiminen

EU-lainsäädäntö uudistui, ja iso joukko yrityksiä siirtyy pakollisen vastuullisuusraportoinnin piiriin vuosien 2024–2026 aikana. Tiesitkö, että jatkossa näiden yritysten hallitus on vastuussa kestävyysselvityksestä samaan tapaan kuin taloudellisesta raportoinnistakin?

Samalla uudistunut lainsäädäntö vaikuttaa kymmeniin tuhansiin suomalaisiin pk-yrityksiin, sillä vaatimukset vastuullisuustyöstä ja -tuloksista kertomiseen kasvavat.

Onko yrityksessänne jo tunnistettu olennaiset kestävyysvaikutukset ja -riskit sekä laadittu vastuullisuusstrategia raportointityön pohjalle? Jos ei, nyt on korkea aika kääriä hihat. Valmistautuminen vaatii paljon työtä, sillä raportoitavia asioita kertyy tavallisesti satoja.

Autamme ketterästi vauhtiin vastuullisuusraportointityössä. Ensimmäinen askel on tunnistaa vastuullisuusaiheet sekä määrittää kehityskohteet, tavoitteet ja mittarit. Meiltä saat täyden tuen myös siihen, millä tavalla vastuullisuus viedään aidoksi osaksi brändiäsi sekä kuinka viestit mielenkiintoisesti vastuullisuusteoistasi.

 • icon

  Vastuullisuusstrategia ja kaksoisolennaisuusanalyysi

  Määritämme kanssasi vastuullisuusstrategian ja kaksoisolennaisuusanalyysin. Näiden pohjalta rakennetaan datan kerääminen ESG-raportointiin/kestävyysraporttiin.

 • icon

  Vastuullisuuden johtaminen

  Autamme muotoilemaan prosessit, joilla vastuullisuutta johdetaan ja toteutetaan yrityksessänne.

 • icon

  Kestävyysraportti

  Laadimme vastuullisuus/kestävyysraportin sekä viestinnällistetyn ja visualisoidun version sidosryhmäviestintään. Tarvittaessa rakennamme verkkosivuille oman osion.

 • icon

  Vastuullisuusviestintä

  Rakennamme kanssasi viestintästrategian ja toimenpidesuunnitelman, miten vastuullisuudesta viestitään osana brändiänne. Saat meiltä kaikki viestinnän toteutukseen tarvittavat, myös digitaaliset, palvelut. Tuotantotiimimme toteuttaa sisällöt kaikkiin formaatteihin ja kaikkiin kanaviin.

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

 • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”