BonBon RockMix

tuoteuutuudet edellä markkinajohtajaksi

 • Asiakas

  Alfmix Oy – BonBon

 • Kumppanuus

  Jatkuva yhteistyö

 • Palvelut

  Sosiaalinen media, sisällöntuotanto

Suomalaiset herkkusuut tuntevat legendaaristen BonBon-karkkien makeimmat namupilat ja humoristiset hahmot jo vuodesta 1985. Asiakkaamme Alfmix Oy:n lisenssillä valmistuttamaa makeissarjaa on kehitetty vuosikymmenten varrella ja useimmilla meistä lieneekin oma lempikarkkinsa ja hahmonsa. 

 

Tuoteuutuuden lanseeraaminen 

 

Keväällä 2023 oli aika uusille, kuluttajien toiveista syntyneille tikkareille, ja Alfmix lanseerasi uutuuttaan kiiltelevän RockMix-tikkarilaatikon sekä sen uudet rokkaavat eläinhahmot. Tavoitteena oli luoda kampanja, joka toimisi lähtölaukauksena RockMix-tikkareiden menestystarinalle. 

Ryhdyimme tuumasta toimeen. Päädyimme jo aiemmissa kampanjoissa hyvin suoriutuneeseen kampanjarakenteeseen, jossa hyödynsimme kohderyhmälle hyvin toimivia kanavia: Facebookia, Instagramia ja TikTokia. BonBonilla on uskollinen ja aktiivinen seuraajakunta, joka on kuitenkin tarkka huumorista sekä tarinan jatkuvuudesta – suosikkikarkkejaan unohtamatta! 

 

Toimivat kampanjamateriaalit – ideasta toteutukseen 

 

Myyläiset ottivat innolla asiakseen nopeatempoisen, kohderyhmään vetoavan ja valittuihin kanaviin sopivan, humoristisen videon luomisen. Luovan idean ja itse videon lisäksi toteutettiin myyläisten toimesta myös taustamusiikki sekä animaatiot. Kampanjaa varten työstettiin vankalla BonBon-kokemuksella lisäksi vetoavat copytekstit ja still-kuvat, sekä houkutteleva kilpailu bonbon.fi -verkkosivustolle. 

RockMix-tikkareiden lanseerauskampanja oli menestys! Kampanjamateriaaleille saatiin yli 11,1 miljoonaa näyttökertaa ja sosiaalisen median kanavissa tavoitettiin yli 1,2 miljoonaa henkilöä. Positiivisin saavutus oli kuitenkin Alfmixin edustamien tikkareiden nousu markkinajohtajaksi loppukevään ja kesän 2023 aikana. Oli suuri ilo ja kunnia saada olla mukana tekemässä tätä konkreettista tulosta! 

 

 • 0
  miljoonaa
  videon katselukertaa
 • 0
  miljoonaa
  näyttökertaa
 • 0
  miljoonaa
  tavoitettua henkilöä

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

 • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”