Rekry: some- ja digimarkkinoinnin ammattilainen

”Haemme Myyhyn toista Veeraa” – HOX! Sinä suveneeri some- ja digimarkkinoinnin ammattilainen

Merja Tervo

Veera osaa optimoida asiakkaidemme kampanjabudjetit tehokkaimmalla mahdollisella tavalla some- ja digikanaviin, jotta kohdeyleisöt tavoitetaan tehokkaasti. Hän ymmärtää some ja digi-markkinoinnin logiikan, analytiikan, targetoinnin ja optimoinnin. Googlen ohjelmat ovat hyvin hallussa, ja pikselit ja parametrit jämptisti ojossa. Markkinoinnin automaation hyödyntämisestä  hänellä on selkeä näkemys, ja sisältöpolutus sujuu myös mallikkaasti. Kaikki on hyvin, paitsi Veeralle olisi enemmän töitä kuin hän ehtii tehdä.

Siksi etsimme Myyhyn suvereeniä some- ja digiosaajaa, joka taitaa erilaisia työkaluja, ja jolla on strategisen tason ymmärrystä kampanjoiden tehokkaasta rakentamisesta. Suvereenius tarkoittaa ainakin muutaman vuoden kokemusta itsenäisestä työskentelystä.

Välttämättömät taidot:

  • Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn -markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
  • Business Manager on arjen työkalusi, joten sen syvällinen osaaminen
  • Tunnet ja osaat LinkedInin mahdollisuudet
  • Googlen työkalujen hallinta (esim. Google Ads, Google Display jne.)
  • Sisältöpolutus
  • Konsultointi- ja koulutustaidot

Lisäksi eduksi katsotaan markkinoinnin automaation ymmärrys ja automaatioteknologian taitaminen (esim. Hubspot) sekä SEO-osaaminen.

Kiinnostuitko? Tähän kannattaa tarttua. Veerakin on meillä jo toista kertaa töissä. Myy kasvaa – meillä saat vastuuta ja pääset kasvamaan mukana.

Haastattelemme jo hakuajan aikana, ja palkkaamme uuden Myyn heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja merja.tervo@myy.fi  tai 050 555 4325 (soittoaika 3.3. klo 9.30–11, 5.3. klo 9.30–11, 8.3. klo 12–14). Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@myy.fi 21.3. mennessä.

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

  • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”