Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Uutta luodaan lisäämällä ymmärrystä

Me uskomme, että maailmassa on jo tarpeeksi konflikteja ja epäjärjestystä – uusiutuminen tapahtuu vuoropuhelun avulla.

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on yhä keskeisempi osa yritysten ja yhteisöjen toimintaa. Onko tavoitteenasi saada aikaan myönteisiä päätöksiä? Ja ehkäpä haluat vaikuttaa yleiseen asenteeseen tai julkiseen keskusteluun? Meillä on hyviä uutisia. Vaikuttamiseen on tänä päivänä tehokkaammat kanavat ja keinot kuin koskaan aikaisemmin.

 • icon

  Sidosryhmä-Mapping

  Tärkeintä on tunnistaa, kenelle pitää puhua sekä löytää oikeat vaikuttamisen areenat. Autamme tunnistamaan keskeiset tahot ja vaikuttajat – nimitasolle saakka.

 • icon

  Vaikuttamisstrategia

  Kirkastamme kanssasi, millä tavalla saavutat tavoitteesi. Määritämme, millä viestillä ja missä kanavissa kutakin vastaanottajaa lähestyt. Päätämme yhdessä parhaat vaikuttamisen keinot, ja luomme edellytykset onnistua.

 • icon

  Vaikuttajaviestinnän konsepti

  Sanomasi ytimekäs kiteyttäminen ja paketointi puhuttelevaan muotoon varmistaa, että vastaanottaja ymmärtää, muistaa ja kiinnostuu ajatuksistasi. Rakennamme vaikuttajaviestinnän tueksi kehystarinan ja konseptin – visuaalista ilmettä myöten.

 • icon

  Vaikuttajaviestinnän toteutus

  Autamme toteuttamaan puhuttelevat materiaalit kaikissa formaateissa, laadimme mediasuunnitelman ja otamme puolestasi yhteyttä medioihin tai kävelemme Arkadianmäelle tapaamaan päättäjiä. Tai tarvitseeko viestisi tueksi tutkimuksen? Autamme ketterästi ja kokonaisvaltaisesti.

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

 • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”