Tarina eläväksi somessa

Sosiaalisen median maailma avaa markkinoijille koko ajan uusia mahdollisuuksia. Me olemme ajan tasalla siitä, missä mennään! Myyn asiakkaana pääsetkin ottamaan ison loikan somekanavien kehittämisessä – oli sitten tavoitteesi kasvattaa verkkokaupan myyntiä, nostaa brändin tunnettuvuutta tai kuunnella asiakkaitasi.  Yhteistyössämme syntyy aina mitattavia tuloksia.

Some-sisällöt voivat olla kuvia ja tekstiä, videoita tai vaikka gifejä. Me hoidamme sisällöt kaikissa formaateissa. Tärkeintä somemaailmassa on olla relevantti juuri omalle yleisölleen.

 • icon

  Community Manager

  Myyllä on pitkä kokemus Community Manager -palvelusta, jossa toteutamme asiakkaallemme koko some-markkinoinnin. Palveluun kuuluvat: sisältökalenterin suunnittelu, sisältöjen toteutus (teksti, kuva, video, gif ja boomerang), asiakaspalvelu somessa. Huolehdimme aina markkinoimalla ja mainostamalla, että oikea yleisö näkee sisällöt. Hoidamme kohderyhmien luomisen, markkinoinnin toteutuksen sekä analytiikan seurannan. Sen pohjalta teemme joka kuukausi kehitysideoita tuleviin toimenpiteisiin.

 • icon

  Some-markkinointi

  Tavoitatko somessa varmasti kohderyhmäsi? Ammattitaitoinen markkinointi on sosiaalisessa mediassa onnistumisen a ja o. Autamme asiakkaitamme kohderyhmien luomisessa ja relevanttien sisältöjen kartoittamisessa. Some-markkinointi on pitkälle käsityötä, jossa pitkäjänteisyys palkitaan.

 • icon

  Some-sisällöt

  Sisällöt ratkaisevat some-maailmassa. Toteutamme asiakkaillemme ketterästi heidän tarpeisiinsa sopivimmat sisältötyypit, jotka voivat olla tekstiä ja kuvia, somevideoita, gifejä ja boomerangeja.

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

 • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”