Sisältömarkkinointi

Kerromme tarinasi kiinnostavasti

Olemme yksi Suomen ensimmäisistä toimistoista, joka 2010-luvun alussa uskoi ja teki päätöksen keskittyä sisältömarkkinointiin. Tämä tarkoittaa, että kehitämme luontevasti asiakkaidemme omia kanavia ja tuomme kustannustehokkailla keinoilla oikean yleisön niiden pariin – kiinnostavan sisällön luo.  Avainroolissa ovat modernit tavat ohjata yleisöä. Siksi muotoilemme säännöllisesti uusia yhteistyömalleja vaikuttajien ja medioiden kanssa. Osa työtämme on myös  ymmärtää sosiaalisen median ja Googlen algoritmit – niiden uusimmat vinkeet ja käänteet – samoin kuin hyödyntää markkinoinin automaation tuomat mahdollisuudet.

Jos olet vasta alkutaipaleella, autamme vauhtiin – kädestä pitäen. Jos olet jo vauhdissa, tehdään entistäkin kiinnostavampaa ja tuloksellisempaa sisältömarkkinointia yhdessä!

 • icon

  Asiakasymmärrys

  Puhutteleva sisältö vaatii sidosryhmien arvomaailmaan sopivat teot ja tarinat. Tähän tarvitsemme asiakas- ja sidosryhmäymmärrystä. Motiiveja, tarpeita ja käyttäytymistä selvitetäänkin eri lähteistä yhdistelemällä sopivassa suhteessa dataa ja tutkimusta. Työkaluina käytämme muun muassa virtuaalikeskusteluja, analysoimme digitaalisia jalanjälkiä, keräämme kuluttajatarinoita sekä toteutamme erityyppisiä haastatteluja ja kyselyjä.

 • icon

  Sisältöstrategia ja -konsepti

  Sisältöstrategiassa määritetään, millaisten teemojen ja sisältöjen kautta brändi tehdään eläväksi ja merkitykselliseksi eri yleisöille juuri heille keskeisissä kanavissa. Keskeinen osa strategiaa on hahmottaa myös sisältöpolut, KPI:t ja mittarit. Sisältöstrategiasta jalostetaan sisältökonsepti, jonka kehystarinan ympärille on helppo ideoida toimenpiteitä eri kanaviin.

 • icon

  Sisällöntuotanto

  Autamme toteuttamaan koukuttavat ja laadukkaat sisällöt kaikissa eri formaateissa ja sisältötyypeissä. Meillä on oma videopaja sekä podcast-tuotanto. Kohdennamme sisällöt – mm. videot, kuvat, jutut, podcastit ja infograafit – aina asiakasprofiileittain. Jotta yleisö löytää sisällöt, niitä on myös markkinoitava ja huomioitava näkyvyys Googlen hakukoneessa.

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

 • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”