Digimarkkinointi

Tehot irti digistä

Autamme asiakkaitamme eteenpäin digin ihanassa maailmassa. Olemme osalle ensimmäinen digi-kumppani kohti suunnitelmallista ja mitattavaa tekemistä, osalle taas kehitämme jo edistyneempiä sisältöpolkuja, tehostamme liidigenerointia, rakennamme markkinoinnin automaatiota ja saattelemme digissä seuraavalle tasolle.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ymmärtävät, miten digimarkkinointi toimii. Siksi emme puhu digiä, vaan puhumme sinulle suomea – tai englantia, kuinka vain haluat.

 • icon

  Digistrategia

  Rakennamme yrityksesi kokoisen digistrategian ja tavan edetä askel kerrallaan kohti tehokkaampaa digin hyödyntämistä.

 • icon

  Sisältöstrategia ja -konsepti

  Sisältöstrategiassa määritetään, millaisten teemojen ja sisältöjen kautta brändi tehdään eläväksi ja merkitykselliseksi eri yleisöille juuri heille keskeisissä kanavissa. Keskeinen osa strategiaa on hahmottaa myös sisältöpolut, KPI:t ja mittarit. Sisältöstrategiasta jalostetaan sisältökonsepti, jonka kehystarinan ympärille on helppo ideoida toimenpiteitä eri kanaviin.

 • icon

  Somemarkkinointi

  Tavoitatko somessa varmasti kohderyhmäsi? Ammattitaitoinen markkinointi on sosiaalisessa mediassa onnistumisen a ja o. Autamme asiakkaitamme kohderyhmien luomisessa, kanavien valinnassa ja relevanttien sisältöjen kartoittamisessa. Mittaamme, opimme ja optimoimme taataksemme tuloksia.

 • icon

  Myynnin digifunneli

  Tunnemme markkinoinnin automaation mahdollisuudet ja toteutamme liidiputket. Ymmärrämme niin myynnin kuin markkinoinnin kenttää, ja autamme tuomaan yleisösi läpi koko asiakaspolun.

 • icon

  Sisällön tuotanto

  Sisällöt ratkaisevat digitaalisessa maailmassa. Toteutamme ketterästi sisällöt kaikkiin formaatteihin ja ihan kaikkiin kanaviin: mm. artikkelit, videot, graafit, valokuvat, animaatiot, podcastit ja boomerangit.

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

 • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”