Myylle uusi markkinoinnin strategi – tervetuloa joukkoon Veera!

 

Veera Puro tuo Myylle vahvaa osaamista digimarkkinoinnin ja sisältöstrategioiden parista. Markkinoinnissa Veeraa kiehtoo mahdollisuus yhdistää luova tekeminen numeroiden ja datan analysointiin. 

Valma Korhonen

Veera Puro

Kemiläislähtöinen, Oulusta kauppatieteiden maisteriksi valmistunut Veera Puro aloitti Myyssä uutena markkinoinnin strategina toukokuun lopussa. Veera on kerryttänyt alan työkokemusta ja usean vuoden ajalta niin toimisto- kuin in house -puolelta erikoistuen sisältömarkkinoinnin strategiseen suunnitteluun.  

Uudessa työssään hän odottaa pääsevänsä hyödyntämään laajasti tähän asti hankittua osaamistaan, mutta myös oppimaan uutta.

”Täällä on paljon asiakkuuksia ja projekteja, joihin minulla on varmasti paljon annettavaa. Vahvuuteni ovat sisältöstrategioiden ja esimerkiksi asiakaspolkujen suunnittelussa – kokonaiskuvan hahmottamisessa vahvojen digilasien läpi”, Veera kertoo.  

Myy eroaa Veeran aiemmista työpaikoista hieman asiakaspainotuksellaan ja palvelutarjonnallaan, erityisesti visuaalisen sisällöntuotannon saralla.  

”Myyssä tehdään paljon visuaalista sisällöntuotantoa, valokuvausta ja videota. Täällä on myös suhteessa enemmän B2C-markkinointia sekä vahvaa osaamista lääke- ja terveyspuolen asiakkuuksiin, mikä läpileikkaa koko yrityksen”, hän sanoo.

Uudessa työyhteisössä taitava ja välitön tekemisen meininki 

 

Markkinoinnin ainutlaatuinen yhdistelmä luovuutta, numeroita ja dataa sai Veeran alun perin innostumaan alasta – ja toisaalta se, että työtä tehdään useimmiten yhteistyössä moniosaavien tiimien kanssa.

”Rakastan numeroita, mutta myös ihmisten kanssa työskentelyä. Mahdollisuus päästä ajattelemaan ja kehittämään asioita luovasti ja samalla analysoida dataa luo yhdistelmän, joka on itselleni todella antoisa”, hän sanoo.  

Uuteen työyhteisöönsä Myyssä Veera on otettu hyvin lämpimästi vastaan. Uudet työkaverit ovat ensivaikutelman perusteella piinkovia ammattilaisia, mutta silti hyvin välittömiä ja rentoja tyyppejä.

”Täällä on todella osaavaa porukkaa, mutta samalla kaikki ovat todella mukavia ja helposti lähestyttäviä. Kaiken kaikkiaan Myystä ja uusista kollegoistani on tullut hyvin lämmin fiilis”, Veera sanoo.

Myös Veeran silmäterä, cairnterrieri Tyyne, on saanut jo useita houkutteluja toimistolle uusilta kollegoilta. Vapaa-ajallaan Veera viettääkin eniten aikaansa Tyynen ja heidän yhteisten koira- ja ihmiskavereiden kanssa. Usean muun myyläisen tapaan Veera on myös ahkera kuntourheilija, suosikkilajinaan kovan intensiteetin treenit TRIB3 Helsingissä. Kuntoilun vastapainoksi Veera nauttii myös hyvästä ravintolaruoasta, viimeisimpänä suosikkinaan Ravintola Teller Töölössä.

”Siellä tarjottava briossileipä on kuin söisi suolaista voisilmäpullaa!”, Veera kuvailee.  

  

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

  • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”