Myy Agencyn Emma Rinneheimo ja Katariina Karjalainen voittivat design-kategorian kultaa Young Lions Finland -kilpailussa

Myy Agency

Vuodesta 2006 Young Lions Finland -kilpailu on antanut nuorille markkinointikyvyille mahdollisuuden näyttää kyntensä. Tänä vuonna kilpailtiin seitsemässä eri kategoriassa, joista kunkin kategorian voittajat matkaavat Ranskaan Cannes Lions -festivaaleille kilpailemaan kansainvälisestä voitosta maailman huippujen kesken. Young Lions Finlandin design-kategorian voitto napsahti Myyn huipputiimille, Emma Rinneheimolle ja Katariina Karjalaiselle. Myyn tiimi kilpailee Cannesissa poikkeuksellisesti vuonna 2021, sillä korona siirsi festivaaleja vuodella eteenpäin.

Cannes Lions -festivaali tuo yhteen maailman suurimmat brändit ja luovimmat ihmiset oppimaan, verkostoitumaan ja juhlimaan luovuuden tuloksellisuutta. Young Lions kilpailun lisäksi tapahtumassa palkitaan edellisen vuoden parhaat mainokset, järjestetään workshopeja sekä gaaloja. 

Briefinä Suomi-lähtöinen ilmiö 

Kilpailun brief oli luoda Suomi-lähtöinen ilmiö, josta tulisi kansainvälinen liike. Teeman valinta oli vapaa ja todellisesta toteuttamiskelpoisuudesta sai lisäpisteitä.

Rinneheimo ja Karjalainen konseptoivat hiilijalanjälkeä vähentävän Zeroboxin, jolle luotiin visuaalinen ilme ja kuvitus. Kilpailutyöstä tuli laaja kokonaisuus, ja se keräsi upeaa palautetta tuomaristolta. ”Sarjan näyttävin ja tyylikkäin design vakuutti tuomarit. Loppuun asti mietitty kokonaisuus, joka pysyi koherenttina läpi presentaation. Kirsikkana kakun päällä presentoimassa sympaattinen tiimi. Kaiken kaikkiaan selvä ykkönen”, tuomariston palautteessa kerrattiin. Tutustu kilpailutyöhön täällä.  

Osallistuminen Young Lions –kilpailuun oli molempien ensimmäinen kerta. Viikonlopun kestänyt kilpailu oli intensiivinen kokemus, jossa sai antaa kaikkensa. “Tehtävänanto oli tänä vuonna laaja ja työn ideointi vei yllättävän paljon aikaa. Perinpohjainen suunnittelu kuitenkin kannatti, sillä sen pohjalta ilmeen ja brändin luominen oli selkeää. Kokemus oli kaiken kaikkiaan hauska ja inspiroiva. Yhteistyö sujui saumattomasti, sillä meillä molemmilla on vahva osaaminen graafiselta puolelta ja tunsimme toistemme työskentelytavat hyvin jo entuudestaan, Emma Rinneheimo ja Katariina Karjalainen kertovat.

“Sarjojen voittajat olivat aika selvät, uskon, että kaikilla kultamitalisteilla on mahdollisuus erottua maailman parhaiden tekijöiden rivistä Cannesissa”, kommentoi Young Lions -tuomariston puheenjohtaja Pauli Aalto-Setälä. 

Onnea kaikille voittajille ja kiitokset tuomaristolle sekä kilpailun järjestäjille! 

Cannes 2021, täältä tullaan!

 

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

  • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”