Johanna Markkanen Myy Agencyn toimitusjohtajaksi ja partneriksi

Sisältö- ja strategiatoimisto Myy laajentaa omistuspohjaansa ja on nimittänyt Johanna Markkasen  toimitusjohtajaksi ja partneriksi. Nykyinen toimitusjohtaja Merja Tervo jatkaa yhtiössä strategina ja partnerina. Tervon lisäksi omistajina jatkavat Satu Rasa sekä Omnicom Media Group Finland.

Myy Agency

Johanna_Markkanen

Aiemmin Johanna Markkanen on työskennellyt asiakkaiden viestinnän konsultoinnin parissa muun muassa viestintätoimisto Cocommsissa, TBWA:lla ja Hill&Knowltonilla.

”Johannalla on pitkä ja monipuolinen kokemus viestintätoimistomaailmasta. Lisäksi hänellä on vahva erikoisosaaminen terveys- ja lääketoimialan viestinnästä, joka on ollut myös Myyn vahvuusalueita. Tavoitteemme on koota maan kovin toimistotiimi kehittämään erityisesti sote-toimialan asiakkuuksia”, Merja Tervo sanoo.

”Laajennamme palvelujamme, ja Johannan mukaan tulo on ensimmäinen askel. Viime vuodet olemme keskittyneet sisältömarkkinointiin ja asiakaskokemukseen, mutta haluamme vahvistaa palvelujamme myös viestinnän strategisissa hankkeissa. Jossain mielessä palaamme juurillemme unohtamatta vahvaa sisältömarkkinoinnin ja asiakaskokemuksen osaamista, jonka olemme vuosien varrella hankkineet”, Merja jatkaa.

Jatkossa Myy Agency palvelee asiakkaitaan neljällä osa-alueella: sisältömarkkinointi, strateginen viestintä, yhteiskunnallinen vaikuttaminen sekä asiakaskokemus ja palvelumuotoilu. Uudistuksen myötä Sisältötoimisto Myy jatkaa toimintaansa Myy Agency -nimellä.

”Ilolla ja innolla tartun Myyn puikkoihin ja lähden Merjan ja Satun kanssa kehittämään Myy Agencystä asiakkaidemme parasta kumppania viestinnän, sisältömarkkinoinnin, yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja asiakaskokemuksen saralla. Itse tulen ensimmäisenä tarttumaan vahvasti sote-kentän aiheisiin ja asiakkuuksiin ja tulemme vahvistamaan lisää erityisesti sen toimialan sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen osaamista myös tulevaisuudessa”, sanoo Johanna Markkanen.

”Meillä on käsissämme yksi suomalaisen yhteiskunnan historiallisimpia ja kiinnostavimpia muutoksia. Kävipä sote-uudistuksessa miten tahansa, palvelujärjestelmämme muuttuu joka tapauksessa jo hyvää vauhtia. Tulevaisuuden kilpailussa pärjätäkseen niin julkisen kuin yksityisenkin puolen palveluntarjoajien on pakko satsata vahvasti entistä parempaan asiakaskokemukseen ja siinä palvelumuotoilusta on suuri apu. Muutosten keskellä on entistä tärkeämpää pyrkiä luomaan uutta lisäämällä eri toimijoiden välistä ymmärrystä ja vuoropuhelua. Menestystä syntyy rakentamalla, ei rikkomalla tai hakemalla konflikteja.”

Lisätietoja:

Merja Tervo, merja.tervo@myy.fi, 050 555 4325

Johanna Markkanen, johanna.markkanen@myy.fi, 050 465 4675

Myy Agency

Myy Agency auttaa asiakkaitaan kohti parempaa asiakas- ja sidosryhmäkokemusta sisältömarkkinoinnin, strategisen viestinnän, yhteiskunnallisen vaikuttamisen sekä palvelumuotoilun keinoin.

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

  • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”