Myy Agency etsii kokenutta terveys- ja lääkealan viestintävelhoa

Terveys- ja lääkealan viestintään vahvasti erikoistunut strateginen viestintä- ja markkinointitoimisto Myy Agency etsii kokenutta terveys- ja lääkealan viestintävelhoa, jolla on hallussaan myös tukku markkinointiviestinnän kikka kolmosia.

Emma Rinneheimo

Myyssä pääset työskentelemään monipuolisesti monien lääketeollisuuden ja julkisten toimijoiden, potilasjärjestöjen, yksityisten palveluntarjoajien sekä hyvinvointi- ja ravitsemusalan yritysten viestinnän ja markkinoinnin parissa. Maininnan arvoista Myyssä ovat myös huipputyökaverit ja huumorilla höystetty tekemisen meininki.

Akateemisen koulutuksen lisäksi odotamme sinulta mielellään jo useamman vuoden kokemusta lääketeollisuuden ja/tai terveydenhuollon aiheiden viestinnästä ja/tai markkinoinnista. Aiempi kokemus toimistotyöstä esimerkiksi viestinnän, mainonnan tai markkinoinnin alalla lasketaan eduksi.

Terveys- ja lääkealan kiemurat ovat sinulle tuttuja. Ajattelet asiakkaiden tarpeen mukaan hyvinkin strategisesti, mutta seuraavassa hetkessä pystyt hyppäämään myös arjen operatiivisiin tehtäviin. Olet perillä sekä liike-elämän että median lainalaisuuksista. Modernit kanavat ja niiden käyttö ovat työssäsi arkipäivää. Et pelkää myöskään tarttua kynään ja loihtia asiakkaillemme vaikuttavia sisältöjä.

Työskentelet mielelläsi osana tiimiä, mutta ohjaat rautaisella otteella itsenäisesti asiakkaitasi, projektitiimiäsi ja alihankkijoita. Tartut uusiin asiakkuuksiin, projekteihin ja työtehtäviin innolla. Et myöskään pelkää myyntityötä ja osaamisemme esiin tuomista potentiaalisille asiakkaille. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Työsuhde on vakituinen ja lopullinen työnkuvasi tarkentuu osaamisesi ja taustasi perusteella.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 22.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen johanna.markkanen@myy.fi.

Kysyttävää? Ole yhteydessä Johanna Markkaseen puhelimitse +358 50 465 4675 tai sähköpostitse johanna.markkanen@myy.fi.

Täytämme paikan mahdollisimman pian sopivan uuden myyläisen löydyttyä.

 

Myysletter

Pysy mukana viestinnän vinkeissä.

Subscribe

  • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
figure

Heitä viestiä!

Palaamme 2 päivän sisällä asiaan.

Get in touch

person

“Teemme viestintää fiksusti, laadukkaasti ja ketterästi.”