sote stetoskooppi

Terveysalan viestintä

Seuraavien vuosien aikana sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus tulee muuttamaan alan toimintaympäristön täydellisesti. Organisaatioiden viestinnän, markkinoinnin ja myynnin on otettava rohkeita kehitysaskelia kuluttajien valinnanvapauden astuessa voimaan. Terveysalan brändien merkitys kasvaa ja samalla viestintä ja markkinointi siirtyy yhä enemmän kuluttajien suosimiin digitaalisiin ja sosiaalisen median kanaviin.

Yhteistyön alussa varmistamme, että asiakkaamme viestintä ja markkinointi todella tukevat liiketoimintaa tai muita asetettuja tavoitteita, asiakkaamme brändi on kirkas, viestintä vaikuttavaa ja kaikki kanavat on viritetty täyteen iskuunsa. Kun nämä peruspilarit ovat paikoillaan siirrytään käytännön työhön. Keskeisiä painopisteitämme ovat brändin näkyvyyden varmistaminen valituissa kanavissa sekä asiakaslähtöiset, palvelevat sisällöt, jotka ohjaavat kohderyhmiä sujuvasti asiakaspolkua eteenpäin.

Tarjoamme kattavat markkinointiviestinnän palvelut kaikkiin kanaviin. Mediaosaaminen on vahvuutemme ja hyödynnämme PR-osaamistamme osana projektejamme.

Terveys- ja lääkealan viestinnässä ja markkinoinnissa on omat kommervenkkinsä ja toimialaa ohjaavat säännöt. Me tunnemme ne!

Myyssä on Suomen menestynein terveysviestinnän tiimi, joka on palkittu useilla alan palkinnoilla.

Tilaa Myysletter Health -uutiskirjeemme!