Myy Agency

– väkeviä sisältöjä, jotka liikuttavat ja saavat aikaan myyntiä

Myy perustettiin vuonna 2011 toteuttamaan mahdottomalta kuulostava liitto: yhdistämään viestintä ja myynti tavalla, joka aidosti tukee liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista. Missiona oli tehdä viestintää, joka myy.

Tänään olemme enemmän kuin koskaan Myyn mission ytimessä. Ostopäätökset tehdään yhä useammin brändiä tukevan, palvelevan  ja asiakaslähtöisen sisällön parissa. Meillä on myös paremmat työkalut kuin koskaan tehdä myyntiä luovaa viestintää.

Toimintamme ytimessä on sisältömarkkinointi, jonka keinoin johdamme asiakkaita ostopolulla eteenpäin. Luomme inspiroivaa ja koukuttavaa sisältöä.  Teemme asiakkaidemme brändin toiminnalliseksi ja kiinnostavaksi laadukkaan ja helposti löydettävän sisällön avulla.

Lupaamme kiinnostavia tarinoita, joilla luodaan menestystä.  Väkeviä sisältöjä, jotka liikuttavat ja saavat aikaan myyntiä.

Ota yhteyttä

HELSINKI

Kalevankatu 30
00140 Helsinki
info@myy.fi
+358 50 5554 325

OULU

Hallituskatu 27
90100 Oulu
info@myy.fi
+358 40 5947 426

Haluatko että soitamme sinulle?

Jätä puhelinnumerosi ja otamme sinuun yhteyttä piakkoin.Instagram
 • Myy tarroja syntymässä! Mihin kaikkialle näitä voisikaan liimata? 🥳

#myagency #myyläiset #fridayvibes
 • Tarinankerronta ja some - miten sovittaa nämä kaksi brändin rakentamisen palasta yhteen?👑📲 Uusin blogimme kertoo! Linkki biossa.

#myyagency #tarinankerronta #sosiaalinenmedia #tarina #brand #blog
 • Tänään vietetään Aleksis Kiven päivää! Kuten Runebergilla, myös Kivellä on nykyään nimikkoleivos. Myy puolestaan oli mukana luomassa Agricola-leivosta.

Mikä näistä suomen kirjakielen ja kirjallisuuden merkkihenkilöiden leivoksista on sun suosikki? 🍰
(@kasperstromman Joo, me tiedetään jo.) #aleksiskivi #aleksiskivenpäivä #myyagency #kirjallisuus
 • Tänään on hiljaisuuden päivä. 🤫 Erinomainen päivä esimerkiksi pieneen kävelyretkeen kirpeässä syysilmassa. 🍁🍂
Myyläiset rentoutuivat omaan tyyliinsä hetken joogaten, täydellisessä hiljaisuudessa tietenkin. 🧘

#hiljaisuudenpäivä #myyagency #duunistöis #taukojooga #shh
 • PERJANTAIN FAKTA🤓☝🏻Tänään on kansainvälinen opettajien päivä. Myyllä junioireita ohjaa rohkea tiimi mentoreita - ketä sinä haluat muistaa tänään? 📚💕 #myyagency #sisältömarkkinointi #viestintä #somemarkkinointi #contentmarketing #communication #socialmediamarketing #bosslady
 • Syksyn kick off! 🍁🍂 #myyläiset #myyagency
 • Tänään on jokaisen toimiston epävirallinen juhla eli kansainvälinen kahvipäivä! Myyläiset toivottavat maukkaita kahvitteluhetkiä☕️🍰 #myyagency #fika #coffee #internationalcoffeeday
 • PERJANTAIN FAKTA 🤓☝ Tiesitkö, että sunnuntaina on kansainvälinen podcastien päivä? Podcastit tekevät nyt viimeistään todella tuloaan myös Suomessa. 🎧 Kirjoitimme aiheesta paitsi blogissamme (linkki biossa), myös syyskuun Myysletterissä. Jos et vielä ole tilaajalistalla, nyt kipin kapin korjaamaan tilanne!

#myyagency #sisältömarkkinointi #viestintä #somemarkkinointi #contentmarketing #communication #socialmediamarketing #podcast
 • Nordic Business Forum alkoi tänään! Yksi pääteemoista tänä vuonna on tekoäly, artificial intelligence. Me Myylläkin osallistuimme #tekoalyhaaste 'eseen - ja suosittelemme lämpimästi sitä muillekin ☝
#NBForum2018 #myyagency #ai #contentmarketing #sisältömarkkinointi #communication #viestintä #pr
 • PERJANTAIN FAKTA 🤓☝ Sunnuntaina 23.9. on syyspäiväntasaus. Silloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä. Meillä pohjoisella pallonpuoliskolla päivä alkaa lyhentyä - mutta ei hätää, villasukat, tee ja suklaa helpottavat pimeneviä iltoja! 🍁🍂🍫☕
 • Emmyissä parhaan komediasarjan palkinnon vei Amazonin sarja The Marvelous Mrs. Maisel. 🏅 Yhä useammat brändit tuottavat omaa sisältöä. Mekin käsittelimme aihetta aiemmin blogissamme 👉 kurkkaa "Mitä on alkuperäinen videosisältö" -postauksemme Myyn blogista! 
#sisältömarkkinointi #contentmarketing #originalcontent #myyagency
 • Myy johti Uuden lastensairaalan varainhankinnan viestintää. Kampanjassa kerättiin 30 miljoonaa puolessatoista vuodessa! Vaikuttavan viestinnän lyhyt oppimäärä löytyykin nyt Myyn blogista - linkki biossa. 
#myyagency #sisältömarkkinointi #contentmarketing #viestintä #communication #pr
Facebook