Myy Agency

– väkeviä sisältöjä, jotka liikuttavat ja saavat aikaan myyntiä

Myy perustettiin vuonna 2011 toteuttamaan mahdottomalta kuulostava liitto: yhdistämään viestintä ja myynti tavalla, joka aidosti tukee liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista. Missiona oli tehdä viestintää, joka myy.

Tänään olemme enemmän kuin koskaan Myyn mission ytimessä. Ostopäätökset tehdään yhä useammin brändiä tukevan, palvelevan  ja asiakaslähtöisen sisällön parissa. Meillä on myös paremmat työkalut kuin koskaan tehdä myyntiä luovaa viestintää.

Toimintamme ytimessä on sisältömarkkinointi, jonka keinoin johdamme asiakkaita ostopolulla eteenpäin. Luomme inspiroivaa ja koukuttavaa sisältöä.  Teemme asiakkaidemme brändin toiminnalliseksi ja kiinnostavaksi laadukkaan ja helposti löydettävän sisällön avulla.

Lupaamme kiinnostavia tarinoita, joilla luodaan menestystä.  Väkeviä sisältöjä, jotka liikuttavat ja saavat aikaan myyntiä.

Ota yhteyttä

HELSINKI

Kalevankatu 30
00140 Helsinki
info@myy.fi
+358 50 5554 325

OULU

Sumukellontie 19
90520 Oulu
info@myy.fi
+358 50 5554 325

Haluatko että soitamme sinulle?

Jätä puhelinnumerosi ja otamme sinuun yhteyttä piakkoin.Instagram
 • Hyvää ystävänpäivää! 💕🥰 #myyagency #mynewsdesk #valentinesday2019
 • Podcastit nousevat kovaa vauhtia: Spotify ilmoitti keskiviikkona, että se ostaa podcasteja tuottavan Gimlet Median sekä podcast app Anchorin. Spotifyn CEO myös ennustaa blogissaan, että 20% kaikesta Spotifysta kuunnellusta materiaalista tulee olemaan podcasteja. Käy kuuntelemassa Myyn vinkit podcastien tekoon, linkki biossa!✨🎵 #myyagency #podcast #spotify #businesspodcast #contentmarketing #contentcreation #sisältömarkkinointi
 • Runebergin päivän paras osuus😍😋 #myyagency #runebergintorttu #runeberginpäivä #duunistöis
 • Tänään alkaa Mediataitoviikko! Mitä mediataitoja sinä haluaisit kehittää?📲🗞🖊✨ #mediataitoviikko #mediataitoviikko2019 #media #myyagency
 • Kuinka pysäyttää somen scrollaus? ❌ Kuinka tavoittaa kohdeyleisö ja saada potentiaalisten asiakkaiden huomio? 👉 Lue vinkit blogistamme, linkki biossa!
.
.
.
.
#myyagency #sosiaalinenmedia #some #markkinointi #visuaalinensuunnittelu #somemarkkinointi #sisältömarkkinointi
 • Tiesitkö, että tänään on International Fun At Work -päivä? 🎉 Me Myyläiset tosin vietettiin sitä eilenkin, kun käytiin Premier Parkissa ajovalmennuksessa! Osalle tuli enemmän tarpeeseen, kuin toisille... 😂🚗 #myyagency #ajovalmennus #kahvaedellä #duunistöis
 • Myyn toimisto 2.0 🛋
Uusittu sisustus vaatii ehdottomasti pizzat ja skumpat. Kyllä nyt kelpaa! 🍕🥂
#myyagency #kalevankatu30 #duunistöis
 • Ahkerat myyläiset Veera ja Emma täyttävät yksi🎂 Ei sentään, vaan ensimmäinen vuosi Myyllä tulee tänään täyteen🎉💕Onnittelut! 
#myyagency #toimistoelämää #duunistöis #vuosipäivä
 • Kukapa ei toivoisi saumatonta asiakaskokemusta kaikkien kanavien välillä?🌺 Lue blogistamme, miten voit käyttää asiakaspolkukarttaa tässä avuksi!✨ Linkki biossa.

#myyagency #blogi #asiakaskokemus #asiakaspolkukartta #customerjourney #customerjourneymapping
 • Uusi vuosi, uudet trendit✨ käy lukaisemassa Myyn blogista, miltä sisältömarkkinoinnin puolella voi tänä vuonna odottaa🌺 Linkki biossa!

#myyagency #blog #sisältömarkkinointi #contentmarketing #trends2019 #inboundmarketing
 • Myy mukana FordStore Laakkonen Espoon avajaisissa 🎉 
#myyagency #marketing #markkinointi #fordstorelaakkonen #fordstorelaakkonenespoo
 • Tässä pieni sneak peek tulevaan! 📸
Stay tuned 😉
#kuvauspäivä #myyagency
Facebook