mita-digitaalisessa-maailmassa-on-tapahtunut-viime-viikkoina

Mitä digitaalisessa maailmassa on tapahtunut viime viikkoina?

Digitaalinen maailma muuttuu koko ajan ja viime viikkoina on taas julkaistu paljon mielenkiintoista! Kehitystä on tapahtunut monella eri osa-alueella ja etenkin sosiaalisen median kanavissa. Lue tärkeimmät julkaisut:

  • Meerkat, jonka avulla voit streamata live-videota Twitteriin. Se julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna ja sen saama huomio sai Twitterin ostamaan ja julkaisemaan oman vastaavan palvelunsa – Periscopen. Seuraavien tapahtumien arvailu on tässä vaiheessa vaikeata, jollei mahdotonta. Varmaa on, että Meerkatilla mietitään mitä seuraavaksi tehdään, koska he ovat riippuvaisia Twitteristä…
  • Twitter ilmoitti testaavansa videoiden autoplaytä feedissä. Vastaava toiminto on ollut jo jonkin aikaa Facebookissa. Mashablen mukaan osa yhdysvaltalaisista Twitterin iOS käyttäjistä pääsevät näkemään tämän toiminnon jo nyt.
  • .com-pääte täytti kuun puolivälissä 30 vuotta! Nykyään verkosta löytyy 270 miljoonaa rekisteröityä domainia, joista 42 prosenttia päättyvät .com. Lisää faktoja .com domaineista täältä.
  • Ehkä yksi kiinnostavimmista tapahtumista oli Facebookin F8-konferenssi, joka pidettiin viime viikolla. Alla huomionarvoisimmat julkaisut:
    • F8: Facebookin mainoskohdennus ulottuu jatkossa mobiilissa yhteistyöverkoston sovelluksiin (Audience Network). Tämän avulla yritys pystyy hyödyntämään Facebookin dataa sen ulkopuolella. Lue lisää
    • F8: Videoiden jakaminen. Facebookissa olevat videot voidaan jakaa jatkossa myös muissa kanavissa. Tämä on suora isku Googlen Youtubea vastaan. Lue lisää

Mitä tapahtuu seuraavaksi? Sitä ei tiedä, mutta varmaa on, että asiat muuttuvat ja kehittyvät taas seuraavan kuukauden aikana.

Pysy mukana muuttuvassa maailmassa ja tilaa Myysletter

– Max –