Myy logo letter
Myy logo letter
Myy logo letter
Myy logo letter
Myy logo letter
Myy logo letter
kuka-olet-merja-tervo

Kuka olet, Merja Tervo?

18.08.2015

Nimi ja titteli

Merja Tervo, Planning Director & Partner, Executive Vice President

Mitä teet Myyssä?

Kaikkea mahdollista. Pääasiallinen tehtäväni on pitää koko Myyn langat käsissäni ja varmistaa, että kaikki pystyvät tekemään työnsä hyvin – ja niin, että se on suurimmaksi osaksi hauskaa. Yhtä vahva painopiste on työssäni asiakasprojektit. Yleensä olen alkuvaiheen strategia- ja konseptointivaiheessa mukana.

Urasi huippukokemus?

Kyllä sitä huippukokemusta eletään parhaillaan. Myyn perustaminen kohta viisi vuotta sitten aloitti uuden jakson työelämässäni. Uuden strategian määrittely kuluneen vuoden aikana ja nyt sen vieminen toimintaan on varmasti jännittävintä ja mielenkiintoisinta, mitä olen työssäni kokenut. Digitaalisten palveluiden entistä vahvempi painotus pakottaa perehtymään koko ajan uusiin asioihin sekä omaksumaan uusia tapoja toteuttaa tehokasta markkinointiviestintää.

Mikä saa sinut inspiroitumaan työssä?

Tällä hetkellä digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet tuloksellisen viestinnän tekemiseen: analytiikan ja datan hyödyntäminen, viestinnän tarkka kohdentaminen sekä totta kai se, miten hyvin pystymme nykyään mittaamaan tuloksia.

Mikä inspiroi vapaa-ajalla?

Edelleen kestosuosikkiyhdistelmäni ovat meri ja purjeet sekä sukset ja lumi. Jälkimmäinen pari on joutunut tosin jäämään vähemmälle huomiolle parin viime vuoden aikana. Tämä täytyy korjata. Arkipäiväisempiä inspiroitumispiikkejä saan hyvästä musiikista ja livekeikoista. Ja no, hyvää ruokaa ja juomaa ei sovi unohtaa.

Työkaverisi Tuukka haluaisi tietää: missä on maailman paras purjehtia ja miksi?

Kyllä maailman paras paikka ainakin nyt löytyy kotimaisilta vesiltä.