harkkarihaku

Rekry: Viestinnän ja sisältömarkkinoinnin sekä graafisten- ja digituotantojen harjoittelijoita

07.05.2018

Sykkiikö sydämesi oivaltavalle viestinnälle ja vaikuttaville sisällöille? Syntyykö sormistasi kiehtovia tarinoita ja hallitset some-kanavien käytön? Vai oletko kenties graafiseen suunnitteluun ja/tai digi- ja videotuotantoihin suuntautuva opiskelija? Ennen kaikkea tartut reippaasti hommiin ja haluat palavasti oppia lisää.

Sisältömarkkinointiin ja strategiseen viestintään erikoistunut Myy etsii syksyksi tiimiinsä useampaa harjoittelijaa: 1-2 viestinnän ja sisältömarkkinoinnin harjoittelijaa ja yhtä graafisen suunnittelun ja/tai digi- ja videotuotantoihin suuntautunutta harjoittelijaa.

Sinulta odotamme korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta, suomen ja englannin kielen erittäin hyvää hallintaa, intohimoa alallemme ja pettämätöntä asiakaspalveluasennetta. Haasteita et myöskään voi pelätä, sillä niitä tällä alalla riittää.

Me puolestamme lupaamme, että Myyssä pääset oppimaan uutta tiimeissä, joissa suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti kiinnostavien asiakkaidemme sisältömarkkinointia, viestintää ja asiakaskokemuksen kehittämistä.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja harjoitteluaika on sopimuksen mukaan noin 7.8.-31.12.2018. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa.

Harjoittelijahaku on avoinna 21.5. saakka. Myy itsesi meille!

Lähetä cv ja hakemuksesi osoitteella info@myy.fi.