Healthcare Communications

Effective and powerful content requires action and stories that suit your customers’ values; this is where customer insights come in. We analyse your customers’ motivations, needs and behaviour by combining just the right mix of data and research.

figure

Tulevien vuosien aikana sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristö muuttuu merkittävästi. Viestinnän ja markkinoinnin on otettava rohkeita askeleita – kuluttajien mielipiteet vaikuttavat liiketoimintaan ihan eri tavalla kuin ennen, ja brändin merkitys kasvaa. Myös terveysalan markkinointiviestintä siirtyy yhä enemmän kuluttajien suosimiin digitaalisiin ja sosiaalisen median kanaviin.

Yhteistyön alussa varmistamme, että viestintä ja markkinointi tukevat asetettuja tavoitteita, brändi on kirkas ja kaikki kanavat on viritetty täyteen iskuunsa. Keskeisiä painopisteitämme ovat brändin näkyvyyden varmistaminen sekä asiakaslähtöiset, palvelevat sisällöt, jotka ohjaavat kohderyhmiä asiakaspolulla eteenpäin. Lisäksi olemme tarpeen mukaan varmistamassa, että viestintä on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa.

Tarjoamme kattavat viestinnän palvelut kaikkiin kanaviin. Mediaosaamisemme on piste iin päälle.

Myyssä on Suomen menestynein terveysviestinnän tiimi.

Johanna MarkkanenPartneri

Branding that leaves a mark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Subscribe

  • Subscribe to Myysletter, our newsletter (in Finnish)
figure

Get in touch

Drop us a message!

Get in touch

person

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur”